×

Om oss

Marknadens lägsta priser på profilkläder & reklamprodukter

Printmaster grundades i Karlstad 1987 och har i över 30 framgångsrika år försett företag, organisationer, föreningar och privatpersoner med högkvalitativa profil- och reklamprodukter.

Vi flyttade verksamheten till Edsvalla, strax utanför Karlstad, för att med sänkta produktions- och lokalkostnader slippa tillföra kundens prislapp onödiga utgifter. Därför kan vi idag erbjuda ett av marknadens lägsta priser på profilkläder och reklamprodukter.

För att ständigt utvecklas och upprätthålla våra ovärderliga kontakter besöker vi flitigt både fackmässor och fabriker världen över, bland annat USA, Irland, Tyskland, Portugal, Kina och Bangladesh.

Printmaster är familjeföretaget där det skapande hantverket och känslan för kvalitet går hand i hand. Förutom våra premiumprodukter erbjuder vi dessutom våra kunder personlig service hela resan från idé till slutprodukt. Med oss kan du vara säker på att alltid vara i trygga händer.

Kontakta oss

Funderar du över något eller önskar lägga en beställning manuellt så är du alltid välkommen att kontakta oss! Vi finns tillgängliga på livechat, mail och telefon vardagar mellan 09.00 till 16.00.