×

KARLSTAD
Kungsgatan 6D
652 24 Karlstad

STOCKHOLM
Värtavägen 57
115 38 Stockholm

Tele: 054-21 33 35 Mail: info@printmaster.se

Om oss

Tryckeriet med låga priser & riktigt snabb leverans.

Printmaster grundades i Karlstad 1987 och har i över 35 framgångsrika år försett företag, organisationer och privatpersoner med högkvalitativa profil- och reklamprodukter.

Idag har vi lokal närvaro i Karlstad samt Stockholm och tar oss mer än gärna till dig för ett kostnadsfritt möte. Under mötet tar vi med oss produktprover där du kan klämma och känna på produkterna innan du beställer.

Vårt egna tryckeri ligger i värmländska Edsvalla, en kvarts biltur från Karlstad. Med låga lokal och produktionskostnader kan vi erbjuda därav erbjuda ett av marknadens lägsta priser på profilkläder och reklamprodukter.

Printmaster är familjeföretaget där det skapande hantverket och känslan för kvalitet går hand i hand. Förutom våra premiumprodukter erbjuder vi dessutom våra kunder personlig service hela resan från idé till slutprodukt. Med oss kan du vara säker på att alltid vara i trygga händer.

Kontakta oss

Funderar du över något eller önskar lägga en beställning manuellt så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga på livechat, mail och telefon vardagar mellan 09.00 till 16.00.