Om Printmaster

Printmaster grundades i Karlstad 1987 och har i 30 år försett företag, organisationer, föreningar och privatpersoner från norr till söder med profil- och reklamprodukter. För några år sedan flyttade verksamheten till Edsvalla och den lokal där vi finns idag. Edsvalla ligger en kvarts bilresa från Karlstads centrum och istället för att erbjuda ett flashigt AA-läge kan vi fokusera på att hålla nere produktionskostnaderna och erbjuda ett av marknadens lägsta pris på profilkläder och reklamprodukter. 

Med tryck

Printmaster är familjeföretaget där det skapande hantverket och känslan för högkvalitativa produkter sitter i generna. Förutom kvalitetsstämplade produkter erbjuder vi även våra kunder personlig service från idé till slutprodukt. Hos oss kan du vara säker på att alltid känna dig i trygga händer!

 

För att upprätthålla aktuella kunskaper och ovärderliga kontakter besöker vi flitigt fackmässor och fabriker världen över så som Portugal, Kina, Irland, USA, Bangladesh & Tyskland. Vi slutar aldrig att utvecklas!